Šlágr legošního grilu - tipy na novinky pro sýry a maso
Letošní grilovací sezóna je tu a s ní přichází nejen oblíbené klasiky jako steak a grilovaný hermelín, ale také nové, netradiční způsoby přípravy, které promění...
Letošní grilovací sezóna je tu a s ní přichází nejen oblíbené klasiky jako steak a grilovaný hermelín, ale také nové, netradiční způsoby přípravy, které promění...
Naše grilování dostalo neobvyklý nádech, když jsme se rozhodli vyzkoušet Ovocný Crumble neboli koláč pro lenochy. Tato nová a chutná zkušenost se stala opravd...
Marinování masa je oblíbenou technikou, která zlepšuje chuť, texturu a někdy i barvu masa. Nemusíte být odborník, abyste si jednodušší marinádu namíchal sám. C...
Kvalita a efektivita závisí na pečlivém výrobním procesu, který zahrnuje výběr surovin, jejich zpracování a lisování. V tomto článku se podíváme na to, jak prob...
V grilovací variaci by neměl chybět dobře naložený bůček. Naložit maso umí každý začátečník, ale připravit z něj gurmánský zážitek neumí jen tak někdo ... Poku...
Mistři otevřeného ohně! Je čas vyčistit rošty, připravit grilovací pelety a nechat hovořit plameny! :-) Ať už jste přeborník v grilování nebo teprve objevuj...
Použití dřevěných grilovacích pelet na plynovém grilu Grilování na plynových grilech je oblíbené pro jeho pohodlí a snadnou regulaci teploty. Nicméně, mnohým g...
Výběr masa: Vyberte si kvalitní vepřový bůček na kosti, ideální z domácího chovu. Když domácí, tak se vším všudy :-). Můžete se rozhodnout mezi vykoštěným a ne...
Řádně udržovaný gril je mnohem více než jen nástroj na přípravu steaků – je to symbolem letní pohody a rodinného setkání. Vůni grilovaného masa, má většina z ná...
V dnešní době, kdy hledáme efektivní a ekologické způsoby jak pro vytápění, tak pro grilování, se setkáváme s různými alternativami k tradičním palivům, jako je...