Dřevěné pelety
České dřevěné pelety Smokypellets bez umělých přísad pro grilování, uzení i pizza pece zajistí autentickou chuť, kvalitu a trvale stabilní výkon.
Pelety jsou přírodním palivem stejně jako dřevo nebo dřevěné uhlí, jsou také bezpečnější než plyn.
Pelety jsou speciální formou přírodního dřeva. Při výrobě pelet lisováním se odstraní všechen vzduch obsažený v buněčné struktuře dřeva, dřevěná hmota se tak koncentruje ve vysoce kompaktní formě.

Dřevěné grilovací pelety Buk/Třešeň - kombinaci delikátní vůně buku a nasládlé chuti třešně oceníte nejvíce u drůbeže, vepřového masa, mořských plodů a jehněčího masa....

Dřevěné grilovací pelety Buk/Švestka - díky kombinaci všestranného bukového a švestkového dřeva získáte unikátní chuťový zážitek, který překoná vaše očekávání. vyrobeno ze...

Zapomeňte na průměrné grilování. S našimi dřevěnými grilovacími peletami ze 100% čistého dřeva budete mít v rukou tajnou zbraň pro grilování všech pokrmů. Bez ohledu na to, zda...

Zapomeňte na průměrné grilování. S našimi dřevěnými grilovacími peletami ze 100% čistého dřeva budete mít v rukou tajnou zbraň pro grilování všech pokrmů. Bez ohledu na to, zda...
Dřevěné pelety: Kvalitní palivo pro váš peletový gril
Dřevěné pelety představují ideální palivo pro všechny typy peletových grilů i udíren. Díky čistě přírodnímu složení bez umělých pojiv, aromat a dalších příměsí si můžete být jisti, že vaše pokrmy budou mít autentickou chuť a vůni. Ať už připravujete šťavnaté maso, grilovanou zeleninu, sýr, nebo dokonce připravujete hamburger nebo šťavnatý crumble, naše pelety zajistí dokonalý výsledek.
Cenově výhodné pelety, ke kterým se zákazníci rádi vracejí
Jednou z našich předností je skvělý poměr cena/výkon. Ať už preferujete peletový gril Traeger, Pit Boss, Broil King, Weber, Louisiana či jiné značky, s peletami Smokypellets vám garantujeme dlouhodobě stabilní kvalitu a spolehlivý výsledek. Není proto divu, že se naši zákazníci často vrací a společně s nimi roste i naše rodina nadšených milovníků grilování a uzení.
Buk, olše, ořech, jasan, švestka a třešeň: Pestrá paleta vůní a chutí
Různé druhy dřeva vnáší do pokrmů specifické aroma. Buk je univerzální volbou vhodnou k masu i zelenině, olše dodá jemný, lehce nasládlý kouř, ořech (vlašský) přináší sytější, mírně hořké tóny, jasan se vyznačuje neutrálním a přitom jemně výrazným charakterem, švestka obohatí pokrmy o sladší, ovocné nuance a třešeň dodá jemně sladké a ovocné aroma, které skvěle ladí s širokou paletou grilovaných pokrmů.
Česká výroba, přírodní suroviny a žádné kompromisy
Naše dřevěné pelety pocházejí výhradně z českých zdrojů a zpracováváme je s ohledem na životní prostředí. Nepoužíváme žádné umělé přísady, takže můžete s klidem servírovat své kulinářské výtvory i těm nejnáročnějším hostům. Lokální produkce navíc znamená nižší uhlíkovou stopu, což ocení nejen milovníci kvalitního jídla, ale i přírody.
Univerzální použití pro grilování, uzení i pizzu
Díky svým vlastnostem jsou dřevěné pelety vhodné pro širokou škálu příprav – od pomalého uzení masa metodou „Low and Slow“, přes klasické grilování steaků, grilované zeleniny či sýrů, až po pečení křupavé pizzy. Stačí vybrat správnou dřevinu a doladit tak výsledný chuťový profil přesně podle svých představ.