Neodolatelný hermelín z grilu: průvodce receptem krok za krokem
Mistři otevřeného ohně🔥!
Je čas vyčistit rošty, připravit grilovací pelety a nechat hovořit plameny!
Ať už jste přeborník v grilování nebo teprve objevujete tajemství rafinovaně dobrého hermelínu z grilu, vítejte v letní grilovací sezóně 2025.
Vše připraveno? Jdeme na to?
Podělíme se s vámi o skvělý a jednoduchý recept na hermelín, který si zamilujete😋.
👉Co si nachystat pro přípravu grilovaného hermelínu?
- Hermelín,
- romadur,
- španělskou sušenou šunku,
- oblíbenou směs koření,
- kvalitní české pelety na grilování Smokypellets.

👉Jak grilovat hermelín?
- Hermelín ke grilování rozkrojíme na půl a okořeníme oblíbenou směsi koření.
- Marinádu na grilovaný hermelín jednoduše připravíme například s Tradičním grilovacím kořením z našeho e-shopu.
- Koření poklademe plátky romaduru a vše přikryjeme španělskou sušenou šunkou. Přiložíme druhou půlkou hermelínu.
- Všechny ingredience zabalíme do alobalu a necháme cca 3 hodiny uležet.
- Hermelín v alobalu grilujeme cca 20 min při 200 °C.
Pravda je, že chuť a neuvěřitelná vůně tohoto kulinářského skvostu byla tak silná, že jsme si na focení vzpomněli až ve chvíli, kdy už nebylo co fotit😊.
Budeme rádi, když se s námi podělíte o fotky vašich grilovaných hermelínů a pošlete nám je na info@smokypellets.cz
Grilování a létu zdar
Tým SmokyPellets.cz