Neodolatelný hermelín z grilu: průvodce receptem krok za krokem

Mistři otevřeného ohně🔥!

Je čas vyčistit rošty, připravit grilovací pelety a nechat hovořit plameny!

Ať už jste přeborník v grilování nebo teprve objevujete tajemství rafinovaně dobrého hermelínu z grilu, vítejte v letní grilovací sezóně 2025.

Vše připraveno? Jdeme na to? 

Podělíme se s vámi o skvělý a jednoduchý recept na hermelín, který si zamilujete😋.

 

👉Co si nachystat pro přípravu grilovaného hermelínu?

  • Hermelín,
  • romadur,
  • španělskou sušenou šunku,
  • oblíbenou směs koření,
  • kvalitní české pelety na grilování Smokypellets.

  

 

 

👉Jak grilovat hermelín?

  • Hermelín ke grilování rozkrojíme na půl a okořeníme oblíbenou směsi koření.
  • Marinádu na grilovaný hermelín jednoduše připravíme například s Tradičním grilovacím kořením z našeho e-shopu
  • Koření poklademe plátky romaduru a vše přikryjeme španělskou sušenou šunkou. Přiložíme druhou půlkou hermelínu.
  • Všechny ingredience zabalíme do alobalu a necháme cca 3 hodiny uležet.
  • Hermelín v alobalu grilujeme cca 20 min při 200 °C.

 

Pravda je, že chuť a neuvěřitelná vůně tohoto kulinářského skvostu byla tak silná, že jsme si na focení vzpomněli až ve chvíli, kdy už nebylo co fotit😊. 

Budeme rádi, když se s námi podělíte o fotky vašich grilovaných hermelínů a pošlete nám je na info@smokypellets.cz

 

Grilování a létu zdar

Tým SmokyPellets.cz