
Domácí bujón
Domácí bujón z peletového grilu: chuť, která má sílu! Proč si připravit domácí bujón? V době, kdy máme regály plné instantních vývarů, je možná domácí příprav...
Domácí bujón z peletového grilu: chuť, která má sílu! Proč si připravit domácí bujón? V době, kdy máme regály plné instantních vývarů, je možná domácí příprav...
Jak připravit dokonalý guláš s chutí tradice Guláš – srdce kotlíku a král každého posezení má svoje pevné místo ve středoevropské kuchyni. Nejen jako vyda...
Zachování vitamínů při grilování Tepelná úprava, jako je grilování, může ovlivnit obsah některých vitamínů v zelenině. Nicméně grilování při správné teplo...
Americké brambory, ačkoli název může naznačovat původ z USA, se v české kuchyni etablovaly jako oblíbená příloha. Tyto pečené brambory, charakteristické křupavo...
Jak poznat čerstvou rybu na gril: jednoduchý návod, který vás nezklame Češi možná nejsou národem rybářů, ale když se dobře připraví čerstvá ryba na grilu, málo...
Láska začíná u grilu Všichni po ní toužíme – intimita je pro nás stejně důležitá jako výživa. A co když obojí spojíme? Nejen v posteli, ale i na talíři. A přes...
Moderní způsob grilování s dokonalou chutí na peletovém grilu. Co je peletový gril a proč si ho pořídit? Gril na peletky je moderní zařízení, které vy...
Ceny rostou, ale my se nevzdáváme! Rok 2025 přináší spoustu výzev, a to nejen v osobním, ale i ekonomickém životě. Pokud máte pocit, že vaše peněženka je stále...
Jak si správně vybrat gril? Grilování patří k oblíbeným způsobům přípravy jídla nejen u nás, ale po celém světě. Možná jste dosud grilovali na tradičním dřevěn...
Letošní grilovací sezóna je tu a s ní přichází nejen oblíbené klasiky jako steak a grilovaný hermelín, ale také nové, netradiční způsoby přípravy, které promění...