Blog

Pomalu pečený bůček

Pomalu pečený bůček

Někdo chodí na jógu, jiný si jde zaběhat… a pak jsou tu ti, kdo si raději ugrilují pořádný kus masa....

Peletové grily

Peletové grily

Peletové grily: Moderní způsob grilování s dokonalou chutí dřeva Jaro je tu a s ním i vůně grilovan...

Grilování bez lepku

Grilování bez lepku

Grilujeme bez lepku – chutně, jednoduše a pro všechny! Grilování k létu prostě patří. Vůně masa, ze...

Pečená žebra marináda

Pečená žebra marináda

Pečená žebra z grilu: Marináda, dřevo a perfektní výsledek Pečená žebra patří mezi nejoblíbenější s...

Královský hermelín

Královský hermelín

Tradiční delikatesa v novém kabátě Hermelín – krémový sýr s bílou plísní na povrchu – je jedním z n...