Neodolatelný hermelín z grilu: průvodce receptem krok za krokem
Mistři otevřeného ohně! Je čas vyčistit rošty, připravit grilovací pelety a nechat hovořit plameny! :-) Ať už jste přeborník v grilování nebo teprve objevuj...
Mistři otevřeného ohně! Je čas vyčistit rošty, připravit grilovací pelety a nechat hovořit plameny! :-) Ať už jste přeborník v grilování nebo teprve objevuj...
Použití dřevěných grilovacích pelet na plynovém grilu Grilování na plynových grilech je oblíbené pro jeho pohodlí a snadnou regulaci teploty. Nicméně, mnohým g...
Výběr masa: Vyberte si kvalitní vepřový bůček na kosti, ideální z domácího chovu. Když domácí, tak se vším všudy :-). Můžete se rozhodnout mezi vykoštěným a ne...
Řádně udržovaný gril je mnohem více než jen nástroj na přípravu steaků – je to symbolem letní pohody a rodinného setkání. Vůni grilovaného masa, má většina z ná...
V dnešní době, kdy hledáme efektivní a ekologické způsoby jak pro vytápění, tak pro grilování, se setkáváme s různými alternativami k tradičním palivům, jako je...
Vítejte v říši grilování, kde se kvalita spojuje s českým mistrovstvím! Vyzkoušejte naše pelety na grilování z pravého českého dřeva! Jsme přesvědčeni, že k...
Hledáte tip na báječnou rychlou večeři? Stačí vám: jedno celé kuřátko, nadrcená máta s vodou (dáme ji do grilovacího stojanu), hrst zralých vypeckovaných ...
V dnešní době se grilování stalo téměř nedílnou součástí venkovních společenských aktivit. Alespoň jednou týdně prý griluje až 1/3 naší populace. Letní měsíce a...
Použití Smoky pelet v profesionální udírně Pelety Smoky Pellets jsou bez jakýchkoliv výhrad použitelné i v profesionálních vyvíječích kouře, profesionálních ud...